Facilitators på Butterfly Effect

 

Tina_Monberg_fotoTina Monberg er efterspurgt international foredragsholder. Som forfatter til mere end fem bøger om nye relations- og samarbejdsformer har hun hjulpet organisationer og virksomheder til at fungere i fremtidens multisamfund . Hun har desuden bidraget til Børsens Ledelseshåndbøger og artikler om nye ledelsesformer, blandt andet til Institut for Fremtidsforskning magasin: Future Orientation.

Hendes bøger er blevet anprist, som værende obligatorisk læsning for virksomhedsledere. Med sin tværfaglige baggrund som mediator ved Harvard Law School, advokat og exam. psykoterapeut evner hun som formidler og konsulent at inspirere og anvise vejen til en bedre verden, hvor forskellighed er et aktivt og samarbejde er et must. I 2000 etablerede hun et af Danmarks førende selskaber med speciale i konflikter og nye samarbejdsformer ved brug af mediationsmetoden og med fokus på de menneskelige relationer. Her udbydes internationalt certificeret mediator uddannelse. Tina har udviklet The Butterfly Effect, som er et nyt ledelses-koncept, og udgav i den forbindelse den anmelder roste bog: ”Den bedst tjenende virksomhed – vækst og bæredygtighed” på Gyldendal Business.


Charlotte Charlotte Fruergaard, proceskonsulent, leder af HjerteAkademiet, mindfulness instruktør, certificeret i MBTI & EI (Emotionel Intelligens).  Charlotte Fruergaard er en erfaren foredragsholder og underviser med 20 års erfaring som kursusleder og foredragsholder. Forfatter til bogen ”Det handler om kærlighed” Magnolia Press 2009.

Kåret som årets underviser i personlig  udvikling 2012 af Confex Danmark. Hun er kendt og respekteret for sin anerkendende undervisningsform, som er konkret, jordnær og anvendelig. Dertil er Charlotte for nylig i FEMINA kåret som en top 100 kvinde, der inspirerer og imponerer os og i FIT LIVING som top 10 af kvinder, der gør en forskel.


Mette_thorkildsenMette Thorkilsen er seniorkonsulent i Factor3 og hjælper virksomheder med at styrke deres forandringskompetence og project performance på alle organisatoriske niveauer. Baseret på mange års erfaring med projektledelse fra bygge- og anlægsbranchen og en involverende tilgang, hjælper Mette derudover virksomheder med optimering af arbejdsgange og processer, samt klarlægning af roller og ansvar.

Mette er uddannet cand.polyt., NLP og Enneagram practitioner, Auditor og Mediator, og er den ”fødte” facilitator. Mette forstår de udfordringer vi bliver mødt med i dagligdagen, og formår at omsætte teori og tanker til praktisk håndgribelige handlinger.  Mette’s forståelse for helheden er afgørende i de transformationer vi står overfor både som individer og som organisationer i fremtiden.

Mette har tidligere arbejdet som Teknisk chef, Projektleder, samt Kvalitets- og Miljøleder på store bygge- og anlægsprojekter hos bl.a. Øresundskonsortiet og DR, hvor hun modtog flere priser for sit arbejde med implementering af samarbejde og sikkerhed på byggepladser.


Pauline2Pauline Poulsen er til daglig trivsels- og transitionskonsulent i AS3 Business to Business, hvor hun faciliterer forandringsprocesser for den enkelte medarbejder og leder, i teamet og på organisationsniveau.

Med baggrund i en fireårig psykoterapeutisk uddannelse  og en toårig alternativ uddannelse i energi fra bl.a. Arthur Findley College i England driver Pauline derudover egen praksis med sessioner i  spirituel rådgivning og kurser i Presensing the Future og Intuitiv Ledelse for både private og erhvervsfolk.

Pauline er oprindelig Cand. Mag i Historie og PR og har mange års undervisningserfaring fra Niels Brock blandt andet i Idehistorie og kulturforståelse, men har de seneste 10 år koncentreret sig om at demonstrere og undervise i forskellige emner indenfor spiritisme og den esoteriske filosofi. Helt overordnet brænder Pauline for at udvikle menneskers spirituelle intelligens og træne dem i at forvalte deres feminine og maskuline energi, så evnen til at opdage og udfolde den personlige livskontrakt styrkes.


bescherichBirgitte Escherich har med sige mange år som rådgiver i fødevare erhvervet en usædvanlig skarp og tværfaglig dyb viden om fødevarekvalitet. Hun er en eftertragtet foredragsholder gemmen 14 år og en offentlig kendt meningsdanner og debattør. Hun er idékvinde bag, stifter af og Chefideolog i MadMarked A/S, som har sat en markant bølge igang i DK om  hvordan man kan skabe en bæredygtig fødevareforsyning – milevidt forskellig for den konventionelle.

I MadMarked-regi har Birgitte skabt et Akademi for fødevareforståelse, hvis undervisning er optræning af personale samt parallelt gratis at følge som borger.  Ligeledes medstifter af tænketanken FOODPEACE, hvis opgave er at skabe offentlighed og bevidsthed om hvad vi spiser samt forsag til bæredygtige alternativer. Birgitte er uddannet cand. scient. pol. samt eksamineret mediator med speciale i at mediere mellem naturens ressourcer på fødevareområdet og dem der forvalter og forbruger dem. Birgittes formidlingsstil er hudløs direkte, uden omsvøb, på højt fagligt niveau og altid med dét for øje, at skabe en smukkere verden.