Inspirerende videoklip til din proces

jordenPlanetary Collective: The Overview Effect
Forfatter Frank White beskrev i 1987 de oplevelser, som havde transformeret astronauters perspektiv på planeten Jorden og menneskets plads på den. Den fælles erfaring blandt astronauterne er følelsen af respekt og frygt over for planeten, en dyb forståelse for sammenhængen mellem alt liv og en fornyet fornemmelse af ansvar over for miljøet.
Jeremy Rifkin: The Empathic Civilization

Daniel Pink: The surprising truth about what motivates us

Derek Sivers: How to start a movement

At flyve i flok

Simon Sinek: The Golden Circle

Jonas Gahr Støre: In Defense of Dialogue

margaret-bannerLeadership guruen Margaret Wheatley har været en kæmpe inspiration til bogen ”Den bedst tjenende virksomhed – vækst og bæredygtighed”.
I forskellige klip fortæller Margaret om det paradigmeskifte vi står midt i og om illusionen, at vi kan kontrollere transformationen fra toppen. Ledelsen bliver nødt til at fralægge sig helterollen og i stedet tage værtskab ved at skabe en god ramme for medarbejderne, som alle kan brænde for. Paradigmeskiftet udfolder sig  – som alt liv – indefra og ud.

al_careyCEO Al Carey for PepsiCo definerer sig selv som Servant Leader med fokus på, hvad han som leder kan gøre for andre og hvordan han kan empower andre til at yde deres optimale. I disse klip kan du høre Al Carey fortælle om sin drøm om at gøre PepsiCo til en virksomhed, der gør mere end blot at sælge produkter, men skaber en virksomhed med mening med fokus på deres tredobbelte bæredygtigheds dagsorden: Human Sustainability, Environmental Sustainability and Talent Sustainability. En af verdens største virksomheder ved at for at overleve på den lange bane, må de finde mening med det, de gør og tage vare på helheden.